Velkommen til Fødevarer Lokalt

0 vare(r) 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

Om Fødevarer Lokalt

Fødevarer Lokalt

Fødevarer Lokalt er en FMBA med en bestyrelse på 5 personer bestående af både producenter og aftagere, der samarbejder med AB Catering, Slagelse om distributionen af lokalt producerede fødevarer i Vestsjælland.

- Vi gør de lokalt producerede fødevarer let tilgængelige for restauranter, kantiner og private forbrugere via webshop og distribution.

Mål: 

At de lokale restauranter, kantiner m.fl. professionelle køkkener og private forbrugere køber størsteparten af deres fødevarer fra lokale producenter.

Vision:

- At medvirke til en bæredygtig distribution af fødevarer. Derunder kortere afstande, reduceret madspil og naturlig recirkulering af ressourcer lokalt (vand, gødning og energi).

- At medvirke til større gennemsigtighed i fødevareproduktionen. Derunder, være med til at genskabe tillid og kvalitetsbevidsthed.

- At medvirke til at forhøje kvaliteten af de fødevarer, som bliver anvendt lokalt (herunder, friskhed, sundhed, smag og dyrevelfærd).

- At medvirke til udvikling og vækst af fødevareproduktionen i lokalområdet med nye indtjenings- og jobmuligheder til følge samt et attraktivt sted at bo.

 

Venlig hilsen

Fødevarer Lokalt