Velkommen til Fødevarer Lokalt

0 vare(r) 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

Kaffelund

 

 

 

 

Når kaffe - ikke bare er kaffe

 

Kaffelund tilbyder og leverer nyristede kaffebønner til alle kaffe elskere. Vi er det der på moderne dansk hedder et mikro-risteri. Vi rister helt små mængder og kun på bestilling. Vi producerer altså kun frisk kaffe i den volumen, der kan afsættes straks. Ingen gammel kaffe hos Kaffelund. Som alle andre råvarer får man det ultimative produkt, når det er helt friskt.

Nyristet  kaffe i hele bønner holder sig i fuld smags-format i 2-3 uger. Formales kaffen kan man groft sagt bytte uger ud med dage - nogle vil endda mene timer. Så små mængder, kun efter kundens behov.

Lille mængde - STOR oplevelse...

Passion for kaffe og viden om alt fra dyrkning til ristning og brygning er essentielt for en rigtig kaffe elsker, hos Kaffelund fornægter dette sig heller ikke, og der anvendes kun den allerbedste kaffe fra anerkendte kaffe levenrandører i hele verden.

Kaffelund rister hver torsdag og du får kaffen leveret næste dag.

Vi får løbende ny kaffe på hylderne og en del af dem er Fairtrade, Rainforest og Utz Kapeh certificeret. Så når du handler hos Kaffelund er menneskerettigheder, miljø og klima for os en naturlig del af det gode og meget høje service niveau vi tilbyder.

Kontakt os endelig hvis du har nogle spørgsmål til de enkelte produkter på:

Mail: michael@kaffelund.dk
Tlf.:  51 80 68 60

http://www.Kaffelund.dk

 

   

Kaffelund v/Michael Lundgaard
Toften 11
4230 Skælskør

 

 

 

 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.