Gårdagergård

Gårdagergård

Frugter og bær
Hovedproduktionen på Gårdagergård er kirsebær, hvilket afspejler sig i alle de kirsebærtræer der omkranser gården. De fleste af bærerne eksporteres. En del af kirsebærrene laves til most. Både ren kirsebærmost og i blanding med æblemosten.

Men her dyrkes også: Æbler, pærer, blommer og sødkirsebær. Blommer og sødkirsebær har den korteste sæson, og er derfor kun til salg i en afgrænset periode. Der er æbler og pærer det meste af året.

Gårdagergård har sit eget mosteri.
I 2016 byggede jeg eget mosteri på Gårdagergård, det betyder, at alle processer, fra dyrkning til det færdige produkt, nu foregår på min ejendom.
I begyndelsen var jeg meget i tvivl om, hvorvidt det var muligt at lave en most, ud fra de æblesorter jeg havde, som ville give en rund og blød smag og som samtidig ville have en syrlig eftersmag, af den danske sommer… Det lykkedes!

Min most er:
•    Koldpresset
•    U-filtreret
•    Pasteuriseret
•    UDEN konserveringsmidler og tilsætningsstoffer.

Flere slags frugtmost
Jeg har forskellige æblemoste og flere forskellige blandinger med æble, Aronia bær og kirsebær. Jeg udvikler hele tiden mine produkter i retning af den bedste bevaring af råvarens kvalitet, næringsværdi og smag.

Velbekomme..

Frugt, most og honning fra gården kan købes i min gårdbutik og Webshop.

Kontalt:

Thomas Jensen
Gårdagervej 1
4200 Slagelse
Tlf.: +45 40538090
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.gaardagergaard.dk