Æblegården Søbo

Æblegården Søbo ligger i Bildsø, for enden af en lang markvej i et naturskønt område. Her bor vi, Gitte & Poul, sammen med vores hunde Tod og Vera, 3 katte, høns og får. Vi elsker naturen og vil gerne bidrage til et bedre miljø og derfor lagde vi om og blev økologer i 2015.

Vi ønsker at give vores dyr de bedste forhold og derfor går vores høns frit i æbleplantagen. Som tak får vi de dejligste æg. Også vores får går frit ude hele året og vi får de sødeste lam i foråret. I vores lille æbleplantage plukker vi de saftige, sprøde æbler fra august til sent efterår. Ligeledes dyrker vi kartofler og årstidens grøntsager. Bestøvning af vores frugttræer klares af vores egne bier, vi har 7 stader i år. Honningen sælges i vores staldbod.

Staldboden
I staldboden, som ligger i det gamle forsamlingshus, Drøsselbjergvej 4 sælger vi vores æbler, æg, honning og grønsager. Her er der åben hver dag kl. 10-19 med høflig selvbetjening.

Gårdbutikken
Gårdbutikken er åben hver lørdag kl. 10-16 og her kan du altid finde en værtindegave blandt de lækre økologiske kolonialvarer og egnsspecialiteter, f.eks. flødeoste fra Kunigunde, æggebægre, skåle mm. drejet i træ, glaskunst, håndarbejde og de flotte skind fra vores lam.
I gårdbutikkens cafe kan man købe friskbagt kage samt nyde en gratis kop kaffe eller te.

Kontakt:
Æblegården Søbo
Drøsselbjergvej
4200 Slagelse
Tlf.: 42406470
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Facebook