Velkommen til Fødevarer Lokalt

0 vare(r) 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

Den Gamle Gård

Ideologien bag Den Gamle Gaard er dyrkning af årstidens naturlige grøntsager som afsættes fra marken direkte til forbrugeren. I mere end 10 år har vi haft stalddørssalg samt et tæt samarbejde med Elmely Kro ved Ugerløse og SURI i Holbæk. Begge er lokale prisbelønnede restaurationer, som sætter pris på specialeafgrøder af høj kvalitet og utraditionelle størrelser. F.eks. laver vi små knoldsellerier, gulerødder, rødbeder, blomkål og mange andre grøntsager. Fælles for dem alle er at de er små og iøjnefaldende - smukke og perfekte at anrette på en tallerken.
Vores ressourcer har gennem årene været begrænset til markarbejde og det direkte salg. Derfor har vi indtil nu fravalgt at dele vores grøntsager med butikker, grossister eller andre restauranter som har henvendt sig.
 
Ved at samarbejde med Fødevarer Lokalt kan vi heldigvis ændre på det. Via Fødevarer Lokalt kan vi tilbyde vores erfaring med unikke og specielle størrelser på grøntsager til de professionelle på en nem måde og med enkel levering til døren.
 
På Den Gamle Gaard har en enkel idealisme, som bærer produktionen. Vi dyrker grønt i mange varianter og farver. Grøntsagerne skal være af høj kvalitet og kunderne skal kunne se de marker, hvor råvarerne er produceret.
Vi dyrker efter vores eget princip som vi kalder ”sund fornuft”.  Vi benytter os af mekanisk ukrudtbekæmpelse kombineret med kemiske hjælpemidler samt et fornuftigt sædskifte mellem afgrøderne og gødning som balancere med afgrødernes forbrug.
 
I vores stalddør sælger vi udover grøntsager også friske æg. Vores høns bor rundt omkring på vores marker og drivhus i deres mobile hønsehus. Ved at flytte hønsene rundt på marken bliver de hele tiden tilbudt frisk grønt materiale som resultere i bedre velfærd, sundhed og nogle flotte gule æggeblommer. Samtidig får vi ryddet op og udnyttet de rester der er efter en grøntsag/afgrøde er indhøstet.

Nogle af vores grøntsager: Hvidløg, rabarber, grønne/hvid/lilla asparges, Kartofler (Aparges, Linzer, Cerisa, Ditta, Solist, Folva, samt bagekartoflerne Jelly og Estima), hvide/gule/røde/skalottte/banan-løg, porre, gulerødder i flere farve, runde gulerødder, persillerod, pastinak, knoldselleri, blomkål, grønkål, rosenkål, spidskål - alle i flere farver, palmekål, savoykål, hvidkål, rødkål, salat, Kalette, tomat, agurker, drueagurk, mad + pyntegræskar, squash, ærter, sukkerærter, bønner flere farver, jordskokker, jordbær, beder, majs, pluk selv blomster samt det vi ikke lige kan komme i tanke om….


   

Kontakt:

Steffen og Rikke Rath
Sorøvej 110
4350 Ugerløse
Tlf.: 22 95 76 69
Mail: steffen_rath_olsen@hotmail.com

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.