Velkommen til Fødevarer Lokalt

0 vare(r) 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

Kammergave

Kammergave er et socialpædagogisk/terapeutisk tilbud om et miljø, hvor personer over 18 år med psykiske og sociale problemstillinger lever i strukturerede rammer og får støtte til at arbejde med sig selv. Målet er at opnå selvstændighed gennem praktiske og sociale færdigheder. Målet er også, at beboeren udvikler ressourcer til at skabe sig et meningsfyldt liv med livskvalitet. Delmål er at få klarhed over mønstre i handlinger, følelser og tanker, at træne ændringer af negative mønstre og at arbejde henimod en mere selvstændig boform.

Beliggenhed
Bostedet, som ligger på Vestsjælland nær Sorø, har eksisteret siden 1981 og har til huse på en stor økologisk gård, som danner rammerne om det terapeutiske arbejde.

Helhed og sammenhæng
Et helhedsorienteret menneskesyn føres ud i praksis gennem en struktureret hverdag med arbejdstilbud i landbrug, gartneri og køkken som det grundlæggende. Her lægges vægt på sammenhængen fra jord til bord. Vi er selvforsynende med økologisk kød, grønsager og frugt.

Gartner
Anders M. Nielsen er gartner på Kammergave. Han producerer et stort udvalg af grønsager af høj kvalitet. Det er primært lagerfaste grønsager som løg, rodfrugter, kål og porrer. Grønsagerne er økologiske, dyrket ved håndkraft og ved brug af teknikker fra den biodynamiske produktionsform. Jorden har været dyrket henholdsvis biodynamisk og økologisk siden 1981.

 

 
   

Kontakt:

Anders M Nielsen
Tlf.: 23303729
Email: amn.oeko@gmail.com

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.