Velkommen til Fødevarer Lokalt

0 vare(r) 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

Kiselgården

Kiselgården er blevet dyrket økologisk og biodynamisk siden 1985. Ask og Amy Rasmussen er anden generation på gården.

I dag hører der 70 ha jord til gården, som drives økologisk og biodynamisk, men i en mere moderne form, for at få det bedste produkt og største udbytte. Vi vil gerne gøre det muligt, at kunne dyrke jorden på en skånsom måde og give den de bedste vilkår og stadig gøre det effektivt og bæredygtigt. Respekten for jorden er i højsædet, når der dyrkes alle former for grøntsager og krydderurter.

Biodynamikken
Biodynamikken udgør fundamentet på Kiselgården.

Den væsentligste forskel mellem økologisk og biodynamisk dyrkning er den måde, jordens egne ressourcer anvendes til at give afgrøderne livskraft. På Kiselgården har vi køer, der giver gødning til markerne, og vi bruger biodynamiske præparater i komposten, som giver øget sundhed til planterne, næringsstoffer til jorden, styrker jordens humuskvalitet og CO2-binding.

Vi tror på, at ved at give jorden og afgrøderne de bedste vilkår, kan vi gennem den mad vi spiser få mere livskraft. Det handler om at skabe de bedste vilkår for planter, dyr og mennesker – at være tilstede ude i marken, mærke, dufte og smage.

Kiselgårdens grøntsager dyrkes på lerjord, hvilket normalt ikke er at foretrække til grøntsagerdyrkning, men vi mener, at det er med til at give grøntsagerne en helt igennem fantastisk smag. Den tunge jord er også med til at give afgrøderne masser af vitaminer og mineraler, da næringsstofferne opbevares bedre i en leret jord. 

   

Kontakt:

Kiselgården
Ask og Amy Rasmussen
Jonstrupvej 18
4350 Ugerløse

Tlf.: 24 97 79 55
E-mail: info@kiselgaarden.dk

 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.