Velkommen til Fødevarer Lokalt

0 vare(r) 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

Thorsbjerggaard

Kanehøj Møllevej 231
4230  Skælskør
Telefon: 58141006
Mobil: 40961006
info@thorsbjerggaard.dk
   

Thorsbjerggaard er beliggende kun få kilometer fra smukke Skælskør også kaldet solskinsbyen, hvor klimaet er mildt og særdeles velegnet til dyrkning af grønsager.

Virksomheden blev grundlagt i sin nuværende form i 1984 hvor grønsagerne blev en del af gårdens indtægtskilde, det har så siden udviklet sig til at blive den primære produktion på gården.

På Thorsbjerggaard er sukkermajs den absolut vigtigste kultur, og de leveres til stort set alle førende danske supermarkeder og specialbutikker. Udviklingen på sukkermajs området går imod sorter med højere sukkerindhold og herved en betydelig længere holdbarhed. De nye såkaldte gourmet majs er bestemt kommet for at blive.

Nyt på majsområdet er også babymajs og hvide gourmetmajs. Økologiske sukkermajs vil i samarbejde med anden producent også kunne tilbydes i et meget begrænset omfang.

Andre grønsager som bliver dyrket på Thorsbjerggaard:

    Økologiske Gourmet majs
    Økologiske Hokaido græskar
    Halloween græskar
    Hokaido græskar
    Rødløg
    Grønne ærter
    Grønkål

Thorsbjerggaard beskæftiger op til 25 - 30 medarbejdere i sommersæsoner, og der suppleres yderligere med høsthjælp / plukkere i det omfang, som er nødvendigt i den forholdsvis korte høstperiode for de enkelte kulturer.

Thorsbjerggaard blev som den første majsproducent i Danmark certificeret under GLOBALG.A.P. Sammen med andre grønsagsproducenter, som alle afsætter deres produktion til landets førende producentorganitation Gasa Nordgrønt, hvor man varetager det administrative i forbindelse med salg, årsaftaler, mv. til alle dansk og udenlandske kunder. Læs mere om principperne bag GLOBALG.A.P. på hjemmesiden: www.globalgap.org 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.