Thorsbjerggård

Thorsbjerggaard

Peter Brødsgaard
Kanehøj Møllevej 231
4230  Skælskør
Telefon: 58141006
Mobil: 40961006
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

   

Thorsbjerggaard er beliggende kun få kilometer fra smukke Skælskør også kaldet solskinsbyen, hvor klimaet er mildt og særdeles velegnet til dyrkning af grønsager. Virksomheden blev grundlagt i sin nuværende form i 1984 hvor grønsagerne blev en del af gårdens indtægtskilde, det har så siden udviklet sig til at blive den primære produktion på gården. På Thorsbjerggaard er sukkermajs den absolut vigtigste kultur, og de leveres til stort set alle førende danske supermarkeder og specialbutikker.

Grønsager fra Thorsbjerggard: Sukkermajs, babymajs, hvide gourmet-majs, Hokkaido græskar, Halloween og spisegræskar som fx crown prince. Af andre afgrøder kan nævnes grønne ærter og Flower sprout

Thorsbjerggaard beskæftiger op til 25 - 30 medarbejdere i sommersæsoner, og der suppleres yderligere med høsthjælp / plukkere i det omfang, som er nødvendigt i den forholdsvis korte høstperiode for de enkelte kulturer.

Thorsbjerggaard blev som den første majsproducent i Danmark certificeret under GLOBALG.A.P. Sammen med andre grønsagsproducenter, som alle afsætter deres produktion til landets førende producentorganitation Gasa Nordgrønt, hvor man varetager det administrative i forbindelse med salg, årsaftaler, mv. til alle dansk og udenlandske kunder. Læs mere om principperne bag GLOBALG.A.P. på hjemmesiden: www.globalgap.org.