Velkommen til Fødevarer Lokalt

0 vare(r) 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

Kalvesalg.dk

Økologisk jersey-kalvekød fra Glænø

Dyrevelfærd, bæredygtighed og høj kvalitet er nøgleordene i vores produktion af bæredygtigt økologisk kalvekød på Toftegaard.

Produktionen består af jersey-tyrekalve, som normalt bliver aflivet hos mælkeproducenterne lige efter fødslen. Vi producerer således kvalitetsfødevarer på grundlag af et affaldsprodukt hos mælkeproducenterne, derfor betegner vi vores kødproduktion som bæredygtig.

Vores kvæg bidrager endvidere til naturpleje på Glænø.

Vi producerer to kvaliteter kød.

De såkaldte græskalve er tyrekalve vi køber lige når de er født, og som derefter går to og to med en "ammetante" fra tidligt forår og til sent efterår på Glænø's engarealer. Græskalvene lever således udelukkende af græs og mælk, og det giver meget fint kalvekød, som har modtaget Børsens Fødevarepris 2010/11, og som Dyrenes Beskyttelse har certificeret som Velfærdsdelikatesse.

Endvidere producerer vi kød fra ungdyr/stude, som er Jersey-tyrekalve der over to år afgræsser Glænø's engarealer og vinterfodres med græsensilage af egen produktion. Dette kød er mere oksekødsagtigt i smagen. 

Gårdbutikken er digital, og kød fra kalve og stude sælges ferskt, samme dag de parteres. Vi sælger udelukkende kødet i kvarte dyr, og primært direkte til private som har meldt sig til vores nyhedsbrev via mailen kalvesalg@kalvesalg.dk.

Oksekødet fra ammetanterne sælges til økologiske restauranter, lokalt og i København.

Både oksekødet, græskalvene og ungdyrene kan også bestilles og leveres via Fødevarer Lokalt. 

Slagteperioden og dermed salget er om efteråret.

 

 

 

   

Kontakt:

Toftegaard
Glænø Skovvej 10
4230 Skælskør

Tlf.: 58143800
Mail: kalvesalg@kalvesalg.dk
http.://www.kalvesalg.dk


Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.