Krogagergård

Krogagergård 

Krogagergård er en økologisk gård med masser af dyr, marker og egen Gårdbutik. Her dyrker vi korn, græs, og grøntsager, samt opdrætter  kreaturer, får, lam og frilandsgrise.  Vores kød forarbejdes på gården af egen Slagter, og markerne leverer grøntsager, korn til foder og mel.

Grønsager
På gården producerer vi et bredt udvalg af grøntsager i den gode midtsjællandske muld; kartofler, gulerødder, selleri, jordskokker, bladbeder, rødbeder, flere slags kål, tomater, asparges, persille, squash, græskar m. fl.

Kvæg
Kvægbesætningen består af ca. 200 kreaturer, heraf 4 - 5 ammekøer og ca. 180 kalve i alle størrelser. En ammeko sørger for, at give mælk til 3-4 kalve af gangen i de første måneder af deres opvækst. Kalvene leveres fra tre andre økologiske landbrug i nærheden.

Kødet

Vi vil gerne sikre en god, varieret og næringsrig kost til dyrene. Derfor fordrer vi primært med hjemmeavlet foder bestående af  græs, ensilage, og hø supleret med valset korn og en proteinrig startblanding til de små. Det giver sunde dyr og velsmagende kød.

Du kan finde mere information om produktionen og gårdbutikken på vores hjemmeside:https://krogagergard.dk/

 

 

 

 


Kirsten Forsingdal og Bjarne Krog
Ørnekildevej 22
4173 Fjenneslev
Tel: 57809457/40540457
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.