Velkommen til Fødevarer Lokalt

0 vare(r) 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

Bager Sofus

Vi bager 100% økologisk brød og kager efter bestilling, derfor kan vi altid garantere for frisk bagte produkter.

Vi leverer til momsregistrerede virksomheder, kantiner, institutioner, catering og engrosvirksomheder. Nu kan du bestille og få leveret igennem Fødevarer Lokalt.

Vi har et stort program indenfor populære brødprodukter med højt fiberindhold og lavt fedt indhold. Danmarks største produktkatalog med skoleboller med 7.5% kostfibre. Er du på udkik efter økologisk fastfood har vi udviklet special produkter til din forretning i samarbejde med slagtergaarden i Holbæk (slagter.dk) og dem vil vi gerne fortælle dig meget mere om.

En spandfuld gode, økologiske råvarer
Blandes med omhu og ildsjælens fornemmelse for godt gammeldaws håndværk, tilsættes en stor portion faglig stolthed og adskillige mål originalitet. Det er i al sin enkelhed opskriften på alle produkterne fra Bager Sofus, og jeg håber, at du vil have lige så stor fornøjelse af at spise dem, som jeg har af at lave dem.

Alenlangt fra industriel standard og stordriftsproduktion er mange af mine produkter bagt med en næsten 100 år gammel surdej, og har fået en lang hævetid, der giver smags- og duftstoffer mulighed for at udvikle sig optimalt. Alt bagværk formes ved håndkraft, før det sættes til hævning og derefter bages. Det betyder, at både brød og kager får en lidt rustik form, der varierer afhængig af dejens – og bagerens! – ’humør’ :-). Det betyder også, at ikke to brød, boller eller kager er helt éns, selvom de er bagt samme dag, af den samme dej og har været naboer i ovnen.

Driver du en kantine eller ønsker du at sælge økologisk brød, så har vi et stort basis sortiment, som jeg kan tilbyde Jeres virksomhed. Men jeg er en kreativ sjæl, der gerne udvikler nyt bagværk i samråd med mine kunder. Derfor kommer der til stadighed nye produkter på ’hylderne’. Har I specielle ønsker, som ikke findes i kataloget, så ring og lad os få en snak om det.

   

Kontakt:

Bager Sofus Økobrød ApS
Søgårdsvej 13
4340 Tølløse


Tel: +45 4119 2898
Email: info@bagersofus.dk
www.bagersofus.dk

2 vare(r)

Sorter faldende

2 vare(r)

Sorter faldende