Kunigunde

Kunigunde

Dansk specialitet  -  med smagen i højsædet

KUNIGUNDE er et lille produktionskøkken med salg af hjemmepiskede flødeoste med forskellige smage, samt opsprøjtede brier i forskellige størrelser. Desuden sælges hjemmelavet tilbehør til oste.

Vores oste og sylteprodukter kan købes i forsamlingshuset i Drøsselbjerg. Det er Æblegården Søbos stalddørssalg hvor de sælger dem sammen med deres øko æbler, grøntsager, honning og æg.

Jeg har passion for ost – al slags ost – og har været i branchen i over en halv snes år. Jeg ved det meste som er værd at vide om oste. Jeg har udviklet mine egne opskrifter gennem disse år,og min hvidløgsost findes ikke magen til – fortæller kunderne!

Hvidløgsosten og mine trøffelbrier er mine signatur-produkter, der er mange andre lækre – til enhver smag – salte som sødlige.

Vores basisprodukt – flødeosten – bliver leveret af et mindre dansk mejeri i Barrit ved Juelsminde. Den er bevidst udvalgt p.g.a. den fine rene smag, samt fordi den ikke indeholder kunstige tilsætningsstoffer.

Brierne i vores produktion er  fra Frankrig. Desværre kan danske brier ikke rigtigt være med her endnu m.h.t. kvaliteten. Disse brier er importeret af en lokal oste-engrosvirksomhed.

Tilbehør til oste, såsom syltevarer og nødder m.v. findes også hjemmelavede i vort sortiment hos Kunigunde.

HISTORIEN OM KUNIGUNDE:

Kunigunde, var min glade legesyge ged som blev 14år gammel. Hun blev som kid fragtet hjem i en stor indkøbstaske og kørte med toget fra Lolland til Vestsjælland. Togpassagererne troede det var en lille hund, lige indtil de hørte et ”bræææ” fra hende. SÅ fik de store øjne! Hun var altid glad og lavede sjove kunster. Kunigunde fødte mange dejlige gedekid. Jeg malkede Kunigunde dagligt, og fremstillede forskellige gedeoste til eget hushold. Mine børn er opvokset på gedemælk/kød.

Kontakt:

Birgitte og Per
Drøsselbjergvej 4
4200 Slagelse
Mobil: 29166869 og 27370800
Email: birgitte@kunigunde,dk
www.kunigunde.dk