Velkommen til Fødevarer Lokalt

0 vare(r) 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

Kunigunde


Dansk specialitet  -  med smagen i højsædet

KUNIGUNDE  er et lille produktionskøkken med en tilhørende lille butik med salg af hjemmepiskede flødeoste med forskellige smage, samt opsprøjtede brier i forskellige størrelser. Desuden sælges hjemmelavet tilbehør til oste.Vi er beliggende ude ved storebælt, nærmere betegnet i Drøsselbjerg.

Jeg har passion for ost – al slags ost – og har været i branchen i over en halv snes år. Jeg ved det meste som er værd at vide om oste. Jeg har udviklet mine egne opskrifter gennem disse år,og min hvidløgsost findes ikke magen til – fortæller kunderne!

Hvidløgsosten og mine trøffelbrier er mine signatur-produkter, der er mange andre lækre – til enhver smag – salte som sødlige.

Vores basisproduktion – FLØDEOSTEN- bliver leveret af et mindre dansk mejeri i Barrit ved Esbjerg. Den er bevidst udvalgt p.g.a. den fine rene smag, samt fordi den ikke indeholder en lang række tilsætningsstoffer, kun lidt stabilisator. Flødeost 33% fedt. Ingredienser: Past.kofløde,mælkesyrekultur,salt,stabilisator (E410 og 412)
Brierne i vores produktion er  fra Frankrig. Desværre kan danske brier ikke rigtigt være med her endnu m.h.t. kvaliteten. Disse brier er importeret af en lokal oste-engrosvirksomhed, (hvor Birgitte er ansat nogle timer ugentligt). Brie 31%Fedt. Ingredienser: Past.komælk, osteløbe,salt.

Vi fremstiller flødeostecremerne i detail-portioner à 150g, til den almindelige forbruger, men også i større mængder på 500g-bakker klar til servering, og 1000g-sprøjteposer (til egen udsprøjtning, ex. til receptionsfyld), samt vores flotte Opsprøjtede Brier fåes som 400g og 1300g og 3700g.

Tilbehør til oste, såsom syltevarer og nødder m.v. findes også hjemmelavede i vort sortiment hos Kunigunde. Disse kan ligeledes fåes i detailportioner  150g, men kan også leveres i helt op til 5000g-beholder.

HISTORIEN OM KUNIGUNDE:

Kunigunde, var min glade legesyge ged som blev 14år gammel. Hun blev som kid fragtet hjem i en stor indkøbstaske og kørte med toget fra Lolland til Vestsjælland. Togpassagererne troede det var en lille hund, lige indtil de hørte et ”bræææ” fra hende. SÅ fik de store øjne! Hun var altid glad og lavede sjove kunster. Kunigunde fødte mange dejlige gedekid. Jeg malkede Kunigunde dagligt, og fremstillede forskellige gedeoste til eget hushold. Mine børn er opvokset på gedemælk/kød.

   

Kontakt:

Birgitte og Per
Drøsselbjergvej 4
4200 Slagelse
Mobil: 29166869 og 27370800
Email: birgitte@kunigunde,dk

WWW.KUNIGUNDE.DK

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.