Skee is

Skee is

Vi fremstiller økologisk gourmet flødeis, proteinberiget is til svagtspisende og underernærede, samt laktosefri is til laktoseintolorante personer.

På Skee ismejeri produceres udelukkende økologisk is uden tilsætningsstoffer, og vi er stolte af vores etiket, som er uden e-numre.

Isen fremstilles af frisk mælk og jersey fløde fra Thise. Vi har et stabilt samarbejde med vores leverandører rundt om i verden, hvilket sikrer os de bedste råvarekvaliteter. Smagen er styrken. Ved omhyggeligt at udvælge gode råvarer og behandle dem nænsomt fremkommer den lange og delikate smag. Vi bruger også helt friske danske bær fra marken.

Alle har ret til et godt liv, også de bønder som producerer råvarerne forskellige steder i verden. Derfor skal de betales anstændigt og behandles ordentligt. Dette sikres gennem Fairtrade certificeringen.

Vores emballage, der består af polystyren, er intelligent og beskytter isen effektivt, så den kan tåle transport mellem forhandler og kunde. Isen smelter jævnt, hvilket fremmer både smag og konsistens. Polystyren (PS) er pga. af sin lave vægt (1-5 gram) og skånsomme fremstillings-proces også et miljørigtigt emballagevalg. Ved bortskaffelsen af PS udledes en stærkt reduceret mængde CO2 sammenlignet med traditionel emballage.

Børsens fødevarepris

Skee ismejeri vandt Børsens fødevarepris i 2010-2011 for Skee vanilleis. Isen er vores ambassadør og forhandles i Danmark og Tyskland af førende dagligvarer butikker.

 

 

Kontakt:

Skee Ismejeri Aps
Jørgen og Jeanette Geert Nielsen
Langebjergvej 101, Skee
4370 Store Merløse
Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.:57600528
https://www.skeeis.dk/